Jídelní lístek
Pondělí 15. 2.
vepřové maso na houbách, rýže - 1a, 6
polévka: jarní zeleninová - 1a, 6, 7, 9
Úterý 16. 2.
svíčková stroganov, houskový knedlík - 1a, 3, 6, 7
polévka: cibulová - 1a, 3, 6, 9
Středa 17. 2.
losos na másle, šťouchaný brambor, citrón - 4, 7
polévka: hovězí vývar s těstovinami - 1a, 6, 9
Čtvrtek 18. 2.
zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka - 1a, 3, 7
polévka: dršťková - 1a, 6
Pátek 19. 2.
vepřové žebírko na majoránce, rýže - 1a, 6
polévka: drůbeží vývar s krupicí a vejci - 1a, 3, 6, 9